0  |  0

با هدف ترویج خلاقیت و نوآوری برگزار می‌شود: چهاردهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی

با هدف ترویج خلاقیت و نوآوری برگزار می‌شود: چهاردهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی

چهاردهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با هدف ترویج و توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن‌آفرینان دی‌ماه 97 برگزار می‌شود. جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با هدف ترویج و توسعه فن‌آفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فن‌آفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصه‌های مختلف فن‌آفرینی برگزار می‌شود.
حوزه فعلی جشنواره یک حوزه ملی برای فن‌آفرینان داخل کشور است و در یک چشم‌انداز میان‌مدت، فرا‌ ملی شده و کشورهای منطقه را شامل خواهد شد. این جشنواره با محتوایی منحصر به فرد، اردیبهشت‌ماه هر سال برگزار می‌شود. اما تاریخ برگزاری چهاردهمین دوره این رویداد از اردیبهشت ماه 97 به دی‌ماه همین سال انتقال پیدا کرد.
دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی برگزاری سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک‌های علم و فناوری به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شهریورماه ۱۳۹۷ و نیز اجرای دوره‌های جدید آموزشی جشنواره در بازه زمانی شش‌ماه ابتدای سال ۹۷ از مهمترین دلایل تغییر تاریخ جشنواره چهاردهم شیخ‌بهایی عنوان کرده است.
این جشنواره منحصر به فرد در اعتبار‌بخشی به فعالیت‌های فن‌آفرینان در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار می‌شود، بخش مسابقه‌ای طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فن‌آفرینی با محتوا و نظام داوری ویژه و بخش غیر مسابقه‌ای نمایشگاه و سمینارهای آموزشی، ادعای منحصر به فرد بودن این جشنواره را در توسعه و اعتبار‌بخشی به فن‌آفرینی اثبات می‌کند.
نظر به اهمیت ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی و فن‌آفرینی در سطح دانشجویان دانشگاه‌ها و به منظور حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌ریزی و به اجرا گذاشته شد. از این رو شاهد حضور ویژه دانشجویان در این بخش از جشنواره خواهیم بود که با همکاری و مدیریت استانی پارک‌های علم و فناوری استان‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد.
استقبال از جشنواره از سوی فن‎آفرینان و مخترعین و همکاری پارک‌های علم و فناوری در برپایی جشنواره‌های استانی همکار با جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی بر موفقیت این جشنواره افزوده است.
جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی به عنوان اولین جشنواره حوزه کارآفرینی در کشور از سال ۱۳۸۲ به ابتکار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد. سه جشنواره اول با عنوان کارآفرینی برگزار شد. این در حالی است که تا قبل از برگزاری جشنواره در سطح ملی، در سه جشنواره منطقه‌ای تجارب لازم کسب شده بود.
از طرفی این جشنواره زمانی کار خود را آغاز کرد که موضوع کارآفرینی در سطح بسیار ابتدایی در کشور مطرح بود. پس از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره در حوزه کارآفرینی و رشد این مفهوم در جامعه و با توجه به تغییر نام و رسالت وزارت متبوع به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هیات امنای شهرک با تصویب آیین‌نامه جدید جشنواره، عنوان آن را به جشنواره ملی فن‌آفرینی (کارآفرینی مبتنی بر فناوری یاTechnopreneurship) شیخ‌بهایی تغییر داد.
کلمه فن‌آفرین برای نخستین بار پس از جشنواره سوم، در کشور توسط شهرک مطرح و در عنوان جشنواره قرار گرفت و جشنواره کارآفرینی به وزارت کار و امور اجتماعی وقت منتقل شد.
چهاردهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دی ماه 97 برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای حضور در بخش مسابقه‌ای این رویداد تا پاین شهریور ماه و در بخش غیر مسابقه ای تا ابتدای آبان ماه 97 برای ثبت نام فرصت دارند.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com