0  |  0

تسهیل فضای کسب‌وکارهای دانش بنیان مهم‌ترین اقدام دولت است

تسهیل فضای کسب‌وکارهای دانش بنیان مهم‌ترین اقدام دولت است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نشست مشترک معاونت علمی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت مهم‌ترین اقدامی که دولت‌ها برای تحرک اقتصادی باید انجام دهند، تسهیل فضای کسب‌وکار و کاهش فضای فعالان اقتصادی است.
به منظور تسهیل کسب‌وکارهای دانش بنیان جلسه‌ای مشترک با حضور علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، برگزار و تصمیماتی برای حل مشکلات و موانع کسب‌وکارهای دانش بنیان اتخاذ شد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر حمایت از کسب‌وکارهای دانش بنیان است. تاکنون با دستگاه‌های مختلفی مانند مالیات، گمرک و ستاد کل نیروهای مسلح مسیرهای خاص و ویژه ایی برای کسب‌وکارهای دانش بنیان طراحی و اجراشده است.
وی با اشاره نقش بسیار مهم وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی در تسهیل فضای کسب‌وکار دانش بنیان خاطر نشان کرد: به دلیل نوپا بودن اغلب کسب‌وکارهای دانش بنیان، مشکلاتی در تعامل با سازمان تأمین اجتماعی وجود داردکه باید برای آن‌ها راه حلی ارائه داد.
ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در این جلسه با تاکید بر اهمیت کسب‌وکارهای دانش بنیان گفت: موضوع اشتغال یکی از مسائل اصلی کشور است و باید به صورت ویژه برای اشتغال فارغ‌التحصیلان در برنامه توسعه اشتغال فراگیر و برنامه توسعه اشتغال روستایی و عشایری مسیر ویژه ای را تدارک دید.
ربیعی با اشاره به تجربیات گذشته کشور در زمینه توسعه اشتغال بیان کرد: باید از زنجیره‌های صنعتی و تولیدی و شرکت‌های بازاریابی و فروش حمایت کرد که تعداد زیادی از بنگاه‌ها و افراد به تحرک وادار کند.
وی با اشاره به آمادگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی برای حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان افزود: در حوزه حق بیمه قرارداد و ایجاد شعبه تخصصی برای انجام کل امور بیمه ای شرکت‌های دانش بنیان، دستور ویژه ای صادر می‌شود. سعی می‌شود مشکلات در این زمینه با همکاری معاونت علمی به حداقل برسد.
در این جلسه محمد حسن زاده معاون بیمه ایی تأمین اجتماعی گفت: بر اساس مصوبات این نشست مشترک، کلیه قراردادهایی که مجری آن‌ها شرکت‌های دانش بنیان باشند و در حوزه فعالیت‌های دانش بنیان آن شرکت تعریف‌شده باشند با معرفی و تأیید معاونت علمی از محاسبه ضرایب و پرداخت حق بیمه پیمان معاف خواهند بود و صدور مفاصا حساب منوط به اخذ تعهد حسابرسی از دفاتر خواهد بود.
وی با اشاره به تعامل سازمان تأمین اجتماعی با بخش‌های بسیار متنوعی از فعالان اقتصادی بیان کرد: به منظور رسیدگی تخصصی به امور بیمه ای شرکت‌های دانش بنیان شعبه‌های خاصی در تهران برای ثبت‌نام و رسیدگی به اعتراضات ایجاد می‌شود.
در این جلسه عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی علی رضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی، مهدی الیاسی معاونت سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و هم‌چنین محمد صاحبکار رییس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی حضور داشتند.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com