0  |  0

کارآفرینی و نوآوری برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر

کارآفرینی و نوآوری برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر

دکتر احمد معتمدی با بیان اینکه امروزه زمانی نیست که تنها به برنامه های آموزشی اکتفا شود و موضوعات کار آفرینی فراموش شود، گفت: این موضوعات در برنامه های راهبردی دانشگاه است به گونه ای که با همه مشکلات سرمایه گذاری های خوبی در حوزه کارآفرینی داشتیم.
وی با تاکید بر اینکه این سرمایه گذاری ها ادامه دارد، خاطر نشان کرد: از ۱۰ واحد فناوری به ۱۲۳ واحد رسیدیم که این امر به دلیل افزایش درخواست ها بوده و با این افزایش درخواست نیاز به افزایش بیشتر ظرفیت ها داریم.
معتمدی با اشاره به همکاری های این دانشگاه با بخش های مختلف آموزش و پرورش و صنعت، اظهار کرد: به نظر من هر دو وزارت علوم و آموزش و پرورش یک هدف را دنبال می کند از این رو بازدیدهای دانش آموزان در واحد های کارآفرینی انگیزه های لازم را برای کارآفرینی در آنها ایجاد می کند.
دکتر فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانش پژوهان نیز گفت: وزارتخانه های علوم و آموزش و پرورش هر دو ماموریت های مشترکی دارند لازم است که با هم ارتباط بیشتری داشته باشند .
وی خاطر نشان کرد: علی رغم چنین رویکردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجربه خوبی را برای ادامه همکاری ها ایجاد کرد.
مهاجر با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای مرکز استعدادهای درخشان، یادآور شد: ما معتقدیم آموزش یک بسته است که تنها یاددادن یکسری راه حل ها و تکنیک نیست و باید همه حوزه ها را در بر گیرد.
وی با تاکید بر اینکه همه ما در حوزه های کارآفرینی، اشتغال، انسان مسوول و شهروند خوب داریم، گفت: از این رو هیچ مجموعه ای نمی تواند ادعا کند که همه کارها را می تواند انجام دهد
دکتر مالک نادری مدیر کل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت نیز نیز با اشاره به حضور موفق دانش آموزان در تیم های بین المللی، گفت: تجربه همکاری با مدارس برای ما بسیار ارزشمند است و این همکاری ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه این دانشگاه در حوزه مهارت افزایی و ایده پردازی جز اولین ها است، خاطر نشان کرد: ۲ سال پی در پی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان تنها دانشگاه سطح الف کشور اعلام شده است.
وی از برگزاری ۴۰۰ برنامه علمی- فرهنگی و اجتماعی به صورت سالانه در این دانشگاه خبر داد و یادآور شد: مسابقات هوا فضا، رباتیک ، پل ماکارونی از جمله این مسابقات است و ما اولین دانشگاهی در کشور هستیم که موضوع استارتاپ ویکندها را در کشور راه اندازی کردیم و در حال حاضر عمده استارتاپ های موجود هسته هایی هستند که در این دانشگاه شکل گرفت.
نادری با اشاره به زمینه های همکاری این دانشکاه با آموزش و پرورش، گفت: در حوزه ایده پردازی و توسعه نوآوری از جمله زمینه های همکاری ما با دانش آموزان با استعداد به شمار می روند و حتی می توانند با شرکت ها و آزمایشگاه های ما همکاری داشته باشند .
وی با اشاره به راه اندازی دفتر ایده بازار در این دانشگاه اظهار کرد: کلیه اقدامات مربوط به ایده بازار از سوی این دفتر انجام می شود و در حال حاضر بسیار از دانش آموزان در آن شرکت دارند و از سال جاری برگزاری ایده پردازی های دانش آموزی را در دستور کار داریم.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری مهر
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com