0  |  1

تبدیل زمین‌های متروکه اطراف دانشگاه شریف به مناطق نوآوری

تبدیل زمین‌های متروکه اطراف دانشگاه شریف به مناطق نوآوری

اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری‌‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، درباره تفاهم‌نامه‌ای که میان معاونت علمی و فناوری و شهرداری تهران به امضا رسیده است، اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم از پهنه شهری و زیر ساخت‌های این محیط استفاده کنیم تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری تهران دانشگاه و پارک علم و فناوری شریف به امضا رسیده است.
رئیس مرکز فناوری‌‌های راهبردی معاونت علمی ادامه داد: به کمک این تفاهم‌نامه می ‌توانیم از فضاهای متروکه شهری در راستای تبدیل آنها به مناطق نوآوری و با هدف توسعه شرکت‌های دانش بنیان اطراف دانشگاه استفاده کنیم
وی با اشاره به محیط مرکز نوآوری شریف بیان کرد: این مرکز در محیطی ۴۵۰ هکتاری و در اطراف دانشگاه شریف ایجاد شده است و می‌تواند با نمو‌نه‌های خارجی خود همچون سیلیکون‌ولی رقابت کند.
قادری فر درباره رویکرد اصلی این تفاهم‌نامه گفت: هدف ما این است که در این تفاهم‌نامه رویکردمان را به سمت بخش خصوصی سوق دهیم یعنی سرمایه‌گذاران فعال در بخش خصوصی وارد عمل شوند و شرکت‌های دانش بنیان حاضر در مرکز نوآوری شریف را حمایت کنند.
فعالیت ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در اطراف دانشگاه شریف
رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی با بیان اینکه می‌خواهیم تا تابستان سال ۹۹ این مرکز را به شتابدهی مخصوص برسانیم اظهار کرد: هدف ما این است که ناحیه نوآوری شریف را به صورت عملیاتی وارد کار کنیم تا بتواند به خوبی در حوزه‌های مخصوص خود وارد عمل شود.
وی درباره تعداد شرکت‌هایی که در اطراف دانشگاه شریف ایجاد شده‌اند گفت: اکنون حدود ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در اطراف دانشگاه شریف فعال هستند و به دنبال این هستیم تا با ایجاد زیست بودم مناسب تعداد این شرکت‌ها را به بیش از هزار عدد برسانیم.
قادری فر ادامه داد: به وسیله این برنامه می‌توانیم شاهد آن باشیم که مراکز نوآوری برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپها در اطراف دانشگاه‌های مادر کشور به وجود آید.
رئیس مرکز فناوری‌‌های راهبردی معاونت علمی با اشاره به مراکز دیگری که در اطراف دانشگاه شریف برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به وجود آمده‌اند، گفت: در شرایط فعلی مرکز شتابدهی به شرکت‌های دانش بنیان یا همان« باکس» در کنار دانشگاه وجود دارند که بر اساس تفاهم نامه تمام این مراکز در مرکز نوآوری شریف تجمیع خواهند شد.
وی با بیان اینکه مراکز مختلفی برای کمک به شرکت‌های دانش بنیان به وجود آمده‌اند، اظهار کرد: ساختمان‌هایی که در اطراف دانشگاه شریف وجود دارند می‌توانستند تبدیل به مراکز تجاری شوند، اما اکنون ساختمانی ۲۴ هزار متری در ضلع شمال غربی دانشگاه شریف برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است.
قادری فر یادآوری کرد: به دنبال این هستیم تا با تفاهم‌نامه‌هایی از این دست مراکز تجاری و شرکت‌های دانش بنیان را حمایت کنیم و در راستای توسعه زیست بوم دانش بنیان قدم برداریم.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com