0  |  0

حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از طرح های فناورانه

حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از طرح های فناورانه

طرح‌های برگزیده از تسهیلات استقرار در مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی برخوردار می‌شوند.
به گفته دکتر علی اصغر سعدآبادی رئیس مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی، این رویداد به عنوان طرحی ویژه از ایده‌های نوآورانه و فناورانه تیم‌های نوآور دانشجویی و تیم‌های فناور دانشگاهی در جهت خلق شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در مراکز نوآوری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها دانشگاه شهید بهشتی حمایت می‌کند.
سعدآبادی گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با هدف حمایت و هدایت تیم‌های نوآور دانشجویی و تیم‌های فناور دانشگاهی و بسترسازی لازم برای توسعه فناوری و تجاری سازی و کمک به اشتغال دانش آموختگان و دانشجویان فعالیت می‌کند.
وی گفت: به منظور افزایش کیفیت خدمات ارائه شده توسط پارک و بهینه سازی فرآیند اعطای تسهیلات و حمایت‌های مالی از تیم‌های پذیرش شده در شتابدهی و در راستای حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناور و دانش بنیان، دستورالعمل اعطای تسهیلات و حمایت مالی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برای طرح «نوآ» تدوین شده است.
به گفته رئیس مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی در این طرح ایده‌های ارائه شده طی سه مرحله بررسی می‌شوند. در مرحله اول ایده‌ها توسط شورای راهبردی مراکز نوآوری پایش می‌شود. طی مرحله دوم به تیم‌های پایش شده به مدت دو ماه مشاوره و آموزش] پیش شتابدهی [جهت پیاده سازی ایده نوآورانه و فناورانه ارائه می‌گردد و در نهایت طی مرحله سوم ایده‌های نهایی در مراکز نوآوری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها مستقر می‌شوند و از خدمات پارک برخوردار می‌شوند.
سعدآبادی افزود: از آنجا که مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی در پژوهشکده‌ها و دانشکده‌های متنوعی از جمله علوم و فناوری‌های پزشکی، علوم شناختی، علوم محیطی، ادبیات و علوم انسانی، الهیات و ادیان، مهندسی و علوم کامپیوتر، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم زمین، معماری و شهرسازی، مهندسی برق، مدیریت و حسابداری، اقتصاد و علوم سیاسی مستقر هستند امکان جذب نوآوران در حوزه‌های مختلف در این طرح وجود دارد.
وی به خدمات مشاوره و آموزش تیم‌ها و همچنین ارتباط با صندوق پژوهش و نوآوری شهید بهشتی به عنوان بخشی از حمایت‌های طرح نوآ از ایده‌های برتر اشاره کرد و افزود: تسهیلات مالی ایده‌های برگزیده شده نیز شامل اعطای یک میلیارد ریال به یک گروه، حمایت مالی از ۵ گروه تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال و همچنین حمایت مالی تا سقف ۵۰ میلیون ریال از چهار گروه برای ساخت نمونه اولیه محصول یا خدمت است.
آخرین زمان ثبت نام در طرح نوآ ٢٦ بهمن ماه ٩٩ است.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری مهر
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com