0  |  0

بازدید معاون علمی و فناوری از کارخانه نوآوری استان البرز

بازدید معاون علمی و فناوری از کارخانه نوآوری استان البرز

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از پارک علم و فناوری استان البرز با تاکید بر ضرورت حفظ نژاد گاوهای بومی کشور، گفت: باید تلاش کنیم گونه های اصیل گاو ایرانی مانند گاو سیستانی را حفظ کنیم؛ گاوهایی کاملا منطبق با آب و هوای خشک شرق کشور.
ستاری افزود: معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از حفظ و احیای این نژادها حمایت بلاعوض می‌کند. توسعه بازار داخلی نژاد این گاوها در کشور ضروری است.
رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: نباید اجازه دهیم نسل گاو سیستانی به جای داخل کشور در دیگر کشورها رشد و نمو کند. حفظ این گونه ها وظیفه همه است.
وی همچنین بیان کرد: استان البرز برای ما مهم است و هر دو هفته یک بار به آن سر می زنیم و از میزان پیشرفت پروژه های فناورانه آن بازدید می کنیم. یکی از نقاط ضعف این استان عدم توسعه مناسب پارک علم و فناوری آن نسبت به ظرفیت‌های بالای آن است.
ستاری ادامه داد: با حمایت استاندار اتفاقات خوبی در این استان رخ داده است و «راه‌اندازی کارخانه نوآوری» و «پارک های خصوصی علم و فناوری» هم به توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری استان کمک کرده است.
رییس ستاد توسعه زیست فناوری افزود: این استان قطب زیست فناوری کشور است و بهترین شرکت های بیوتک حوزه دارو، دام و طیور و غیره در این منطقه مستقر هستند. کار و ظرفیت ها در این استان بالا است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: اکوسیستم دانش بنیان استان در حال توسعه است و امروز طرح ها و پروژه‌های جدیدی را شاهد بودیم. البته باید تلاش ها بیشتر شود‌.
ستاری همچنین ابراز کرد: یک حرکت جمعی عجیبی برای توسعه شرکت های دانش بنیان در کشور اتفاق افتاده است در حال حاضر بیش از ۷ هزار شرکت دانش‌بنیان و خلاق در کشور داریم و فروش این شرکت ها عدد بزرگی است. بسیاری از آنها مراحل بلوغ خود را طی کرده و به مجموعه‌های قابل اطمینانی بدل شده‌اند.
قدرت کشور در گرو توسعه شرکت های دانش بنیان است
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه بارها گفته‌ام که قدرت کشور در گروی توسعه شرکت‌های دانش بنیان است، ادامه داد: قدرت کشورهای پیشرو و پیشرفته هم منوط به توسعه همین شرکت‌ها است. هدف ما توسعه شرکت‌های فناور است و این حرکت در میان جوانان ما آغاز شده است.
وی با اشاره به آغاز حرکتی گسترده و پیوسته در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان گفت: ما در افق ۱۴۰۴ پیش‌بینی کرده‌ایم به قدرت اول منطقه بدل شویم که البته در حال حاضر هستیم. در حوزه‌های نانو، زیست فناوری، هوافضا، سلول های بنیادی و غیره در منطقه حرف زیادی برای گفتن داریم.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه شیب توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بسیار خوب است، ادامه داد: این اتفاق در فروش و تعداد شرکت ها نمایان است. تمرکز اصلی ما در این چند سال حل مشکلات مردم به خصوص در حوزه های تحریمی است.
ستاری افزود: مثلا یکی از اولویت های ما توسعه تولید نهاده های کشاورزی و کودها و سموم زیستی است که در حال حاضر حجم قابل توجهی از این محصولات توسط بازار واردات تامین می شود. توسعه تولید کودهای زیستی دو مزیت حفظ سلامتی مردم و بالا رفتن راندمان تولید در کشور را به همراه می آورد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین با اشاره به فعالیت تعداد قابل توجهی از شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه، گفت: با توسعه این شرکت ها بلوغ و رشد آنها شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: بنیاد ملی نخبگان
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com