0  |  3

آیا کسب و کار شما به تحول دیجیتال نیاز دارد؟

آیا کسب و کار شما به تحول دیجیتال نیاز دارد؟

موریس فریدمن با ایجاد فرهنگ هایی که نوآوری را تبدیل به فعالیت تجاری می کند، مشتریان خود را به مبلغان تحول دیجیتال تبدیل می کند.

برای چندین سال، موریس فریدمن، مبتکر دیجیتال و تیمش، روشی را توسعه دادند که به شرکت ها کمک می کرد تا راهی کارآمد برای تحول کسب و کار خود بیابند و یک مدل اثبات شده برای تجاری سازی مدرن ایجاد کنند.

در ادامه، فریدمن روند و چگونگی کمک به تغییر شکل و احیای یک شرکت را تجزیه و تحلیل می کند:

«تحول دیجیتال» چیست؟

«اغلب افراد می گویند تحول دیجیتال (فناوری پیشرفته) است. یعنی افزودن فناوری به تجارت هایی که وجود دارند ولی رو به زوال هستند. اما درواقع یک برنامه جدید و پرزرق و برق فناوری پاسخگو نخواهد بود. اگر فرآیندها کارآمد نباشند، فناوری به تنهایی تغییر دهنده نیست و حتی می تواند باعث حواس پرتی از مشکل واقعی شود. تزریق فناوری اغلب اوضاع را بدتر می کند و هزینه زیادی به دنبال دارد.

رویکرد تحول دیجیتال، کل فرایندها، از نوآوری تا تجاری سازی را با استفاده از ابزار قدرتمند فناوری به منظور ایجاد مسیرهای سودآوری در شرکت ارزیابی می کند.»

چه چیزی شما را از رقبا متمایز می کند؟

« نخست، تجربه در دنیای واقعی است!

تعدادی کبودی و جراحت، مقداری استخوان های شکسته و چند غنیمت باشکوه. برخی از شرکت ها در راه صعود، و برخی دیگر به طرز فجیعی شکست می خوردند. اما بیشترین درس ها از شکست ها آموخته می شوند. شکست، فروتنی و پشتکار را آموزش می دهد و راه حل ها در درک این شکست ها نهفته است نه در آزمایشگاه. روی زمین و بین مردم باشید، با مشتریان صحبت کنید، رفتار بازار را بیآموزید و اگر با مشتریان و مراجعین صحبت نکردید، در راهروهای شرکت نوپای تان قدم بزنید و تا جایی که می توانید یاد بگیرید.»

آیا کسب و کار شما به تحول دیجیتال نیاز دارد؟چگونه فناوری های مناسب را برای حل یک مشکل پیچیده انتخاب می کنید؟

«ما با مشکلات جانبی شروع می کنیم. ممکن است مشکل پیش آمده قبلاً در صنایع دیگر حل شده باشد و هزینه زیادی نیز در برداشته باشد. چالش ابتدایی، تمرکز بر مکانیسم مشکل یا مساله است و باید توجه کمتری به جزئیات و آنالوگهای سطحی داشته باشیم.

اکثر شرکت ها فکر می کنند مشکلات آنها منحصر به فرد است یا آنقدر پیچیده هستند که درک آنها غیرممکن است. اما این طرز فکر معمولاً درست نیست. به عنوان مثال، زنجیره تأمین نیروی انسانی شامل حجم عظیمی از علوم پیچیده است، اما یک پلت فرم تجارت الکترونیک منبع باز، می تواند آن را به طور کامل مدیریت کند. این تجربه هزاران ساعت مهندسی، دانش و آزمایش تحت فشار بازار است که به صورت رایگان به ارث رسیده است!»

  «احساسات مشتری مهمترین چیز نیست، همه چیز است!»  

مهمترین چیزی که از همه این موارد آموخته اید چیست؟

«با هر مشارکت جدید، باید هر آن چیزی را که فکر می کنید می دانید کنار بگذارید و دوباره از ابتدا درگیر یادگیری شوید. مشکلات از قبل فرض شده را برای یک لحظه کنار بگذارید و تجربه مشتری را کاملاً درک کرده و درنظر بگیرید. اقدامات بعدی از این درک ناشی می شود. دانش قبیله ای اغلب مشکوک و غیرقابل اعتماد است. شما هرگز پاسخ صحیح را صرفاً از طریق جامعه شناسی دریافت نخواهید کرد. با مشتریان تماس بگیرید و محصولات را مستقیماً به آنها نشان دهید. آزمون و خطا کنید، امتحان کنید و در بازار اجرا کنید. تا آنجا که ممکن است طرحی را به واقعیت نزدیک کنید. ببینید کجا با شکست مواجه می شود، دوباره آموزش دهید و دوباره دست به کار شوید. در نهایت به خاطر داشته باشید که احساسات مشتری مهمترین چیز نیست بلکه تنها چیز است.»

 معرفی کتاب: «اقتصاد هوشمند؛ از تئوری تا عمل»

مترجم:اکرم دیانی

برگرفته از entrepreneur.com

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

مطالب پیشنهادی:
دیدگاه شما
 
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com