0  |  0

زیست‌بوم نوآوری ایران بستر تعامل فناورانه با دیگر کشور‌هاست

زیست‌بوم نوآوری ایران بستر تعامل فناورانه با دیگر کشور‌هاست

سوجیوا سیناسینگ وزیر علم، فناوری و تحقیقات سریلانکا در دیدار با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، ایران را یک کشور برخوردار از دانش و فناوری دانست و اظهار کرد: ایران کشوری توانمند در حوزه فناوری و نوآوری است و در انتقال دانش و فناوری خود دستی باز دارد. این توانمندی با همکاری میان شرکت‌ها، مراکز علمی و دانشگاه‌ها می‌تواند راه را برای توسعه و پیشرفت ۲ کشور هموار کند.
قدرت ملی کشور‌ها به قدرت نوآوری علمی کشور‌ها بستگی دارد
وی با بیان این‌که امروزه قدرت ملی و بین المللی کشور‌ها به قدرت نوآوری علمی کشور‌ها بستگی دارد، اظهار کرد: ما می‌توانیم در فناوری‌ها با ایران ادغام شویم و این همکاری را با نزدیک ساختن نگاه‌های فعالان علمی و فناوری دو کشور توسعه دهیم.
سیناسینگ با بیان این‌که مدل‌های توسعه فناوری باید خودشان را پیدا کنند و مدل ایران در توسعه توانسته است، مدل بومی و منحصر به فرد فناوری را متناسب با نیازش ارتقا دهد، گفت: تفاوت نگرش به توسعه علم و فناوری ایران با دیگر کشور‌های منطقه قابل مشاهده است و این یک برتری مختص ایران و الگویی برای دیگر کشور‌ها است. بر اساس این ویژگی‌ها تمایل داریم تا با ایران همکاری و از تجربه‌های این کشور درحوزه‌های علمی، فناوری و نوآوری استفاده کنیم.
زیست‌بوم نوآوری ایران راه را برای همکاری‌های علمی و فناورانه هموار می‌کند
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، زیست‌بوم نوآوری ایران را بستر تعامل علمی و فناورانه با دیگر کشور‌ها دانست و گفت: ایران اکنون در توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان درخشان عمل کرده است. شرکت‌هایی در حوزه‌های زیست‌فناوری، دارو‌های پیشرفته و سلول‌های بنیادی که صادرات بالایی به کشور‌های منطقه دارند، می‌توانند اندوخته‌های دانشی و فناوری خود را با سریلانکا و دیگر کشور‌ها به اشتراک بگذارند.
ستاری از توانمندی ایران در تولید تجهیزات آزمایشگاهی گفت و ادامه داد: بسیاری از تجهیزات دانش بنیان آزمایشگاه ایران اکنون نه تنها در مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی داخلی بلکه در دیگر کشور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
شرکت‌های ایرانی در حوزه نانو و زیست فناوری به سریلانکا می‌روند
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری همچنین از حضور تعدادی از فعالان دانش‌بنیان ایران در سریلانکا و تعامل با شرکت‌ها خبر داد و گفت: عمدتا شرکت‌های ایرانی در حوزه نانو و زیست فناوری به سریلانکا می‌روند. این شرکت‌ها در حوزه دارویی توانمندی‌های ویژه‌ای دارند و می‌توانند تولیدات دانش بنیان و دانش و فناوری خود را در سریلانکا توسعه دهند.
وی همچنین پارک‌های علم و فناوری، پژوهشگاه‌ها و مراکز نوآوری دو کشور را محور دیگری از تعاملات و هم‌سویی‌ها دانست و گفت: ریشه‌های مشترک ایران با سریلانکا و دیگر کشور‌های منطقه که صرفاً تاریخی نیست و حوزه‌های فرهنگ و دانشی را هم در بر می‌گیرد، بستری است تا مراکز علمی، فناوری و صنعتی دو کشور با همکاری مشترک و با حمایت زیرساختی دولت‌ها، توسعه را برای کشور‌ها به ارمغان بیاورند.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com