0  |  0

طبقه‌بندی مشاغل بهره‌وری نیروی کار را بالا می‌برد

طبقه‌بندی مشاغل بهره‌وری نیروی کار را بالا می‌برد

رحمت‌الله پورموسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در بهره‌وری کارگاه چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی انگیزه و تزریق روحیه نشاط است که باعث می‌شود کارگران بهره‌وری خوبی در محیط کار داشته باشند.وی ادامه داد: قانون کار صراحتا می‌گوید که در کارگاه‌های 50 نفر به بالا باید طرح طبقه‌بندی مشاغل رعایت شود و بر این اساس به میزان تحصیلات سابقه کار و تجربه افراد امتیاز داده شود.

دبیرکل کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور افزود: افراد در محیط کار بر اساس میزان تجربه و تخصص، سنوات کار و همچنین مدرک تحصیلی امتیاز گرفته و متناسب با آن حقوق دریافت می‌کنند بنابراین اگر در کارگاهی طبقه‌بندی مشاغل اجرا نشود فردی که سابقه‌اش بالاست با فردی که تازه سر کار آمده هر دو در یک سطح دیده می‌شوند در نتیجه نه تنها انگیزه‌ای برای کار وجود ندارد بلکه راندمان و بهره‌وری کار نیز از بین می‌رود.

به گفته پورموسی، بر اساس طبقه‌بندی مشاغل به سنوات و سابقه کار، مهارت و تخصص و مدرک تحصیلی نیروی کار امتیاز جداگانه‌ای تعلق می‌گیرد و پس از گرفتن گروه شغلی متناسب با آن حقوق و دستمزد دریافت می‌کنند. این امر موجب می‌شود افرادی که در سطوح پایین هستند خود را به نیروهای کار بالاتر ارتقا بدهند.وی در پایان تصریح کرد: در صورتی که کارفرمایان از طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه خود تبعیت کنند به بالا رفتن بهره‌وری کارگاه و نیروهای کار خود که برای آن هزینه کرده‌اند، کمک می‌کنند.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com