0  |  0

رونق هوش مصنوعی در خاورمیانه تا سال ۲۰۳۰

رونق هوش مصنوعی در خاورمیانه تا سال ۲۰۳۰

نتایج بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی آی دی سی نشان می‌دهد صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در منطقه خاورمیانه و آفریقا در سال ۲۰۲۰ از مرز ۸۳ میلیارد دلار خواهد گذشت.
این رقم نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۸ درصد رشد نشان می‌دهد.
آی دی سی همچنین پیش بینی کرده که صرف بودجه برای تولید سیستم‌های هوش مصنوعی در این منطقه امسال به ۳۷۴.۲ میلیون دلار می‌رسد که نسبت به ۳۱۰.۳ میلیون دلار سال ۲۰۱۹ و ۲۶۱.۸ میلیون دلار سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.
بخش عمده صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در خاورمیانه و آفریقا مربوط به بخش‌هایی همچون بانکداری و خرده فروشی است که ۳۳ درصد از کل سرمایه گذاری در این بخش را در برمی گیرد. رتبه بعدی در این زمینه مربوط به سرویس‌های هوش مصنوعی دولت‌ها و نیز صنعت ارتباطات و مخابرات است.
آی دی سی میزان صرف هزینه در حوزه هوش مصنوعی در برخی کشورها را بررسی کرده است. بر این اساس در امارات متحده عربی در سال ۲۰۳۰ حدود ۹۶ میلیارد دلار صرف هوش مصنوعی خواهد شد که این رقم برابر با ۱۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود. عربستان در سال ۲۰۳۰ حدود ۱۳۵.۲ میلیارد دلار در این زمینه هزینه می‌کند که برابر با ۱۲.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است. این رقم در مورد مصر در سال ۲۰۳۰ برابر با ۴۲.۷ میلیارد دلار است که برابر با ۷.۷ درصد تولید ناخالص داخلی مصر است.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری مهر
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com