0  |  0

رایزنی برای صادرات فرش دستباف ایران به آمریکا

رایزنی برای صادرات فرش دستباف ایران به آمریکا

به گزارش خبرنگار ایسنا در اردبیل، حمید کارگر در آئین تقدیم لوح ثبت جهانی فرش دستباف اردبیل به سازمان صنعت، معدن تجارت این استان با بیان اینکه فرش دستباف ایرانی تاریخی نزدیک به سه هزار ساله دارد، گفت: رنگ، طرح و نقش فرش دستباف ایرانی نمونه است.

وی با بیان اینکه در حوزه فرش دستباف از سرمایه گذاری انبوه بی‌نیاز هستیم، افزود: در این حوزه بهترین دانش فنی و مهارت در ایران موجود است و بخش عمده ای از ماده اولیه این نوع فرش در ایران وجود دارد.

کارگر با اشاره به اینکه همه سازمان‌های مرتبط باید دست به دست هم دهیم و از این میراث ملی و کهن پاسداری کنیم، تصریح کرد: فرش دستباف ایرانی تا سال 1392 متاثر از عوامل داخلی و خارجی، تورم، هدفمندی یارانه‌ها، اشباع شدن بازارهای سنتی و تحریم‌ها با کاهش صادرات مواجه بود.

رئیس مرکز ملی فرش ادامه داد: از ابتدای سال گذشته تاکنون شاهد متوقف شدن روند کاهش صادرات و افزایش آن هستیم و در زمینه صادرات، کشور ارقام جدیدی را تجربه می کند و خوشبین هستیم با این تداوم روند، شاهد صادرات چشمگیر فرش دستباف باشیم.

وی با بیان اینکه فرش دستباف ایرانی مدام مورد تقلید و کپی قرار می گیرد، گفت: از یک طرف خوشحالیم، چراکه محصول ما خوب است و از یک طرف ناراحتیم،‌چون داشته های ما را به یغما می‌برند.رئیس مرکز ملی فرش اظهار کرد: در سال 1393، فرش دستباف 10 منطقه از جمله اردبیل به ثبت جهانی رسید.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری ایسنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com